*NIEUWSFLITS: BEEWORKZ GAAT VERHUIZEN!!*

Beeworkz verhuist op maandag 2 maart naar de oude bibliotheek van Assen, vlakbij winkelcentrum Vredeveld.

Beeworkz gaat grootse plannen uitvoeren op deze nieuwe locatie. De afgelopen periode werd duidelijk dat we de jongeren méér willen bieden. Méér uitdaging, méér werkzaamheden en voor wie het aankan, nóg meer zelfstandigheid. En dat gaat nu gebeuren! We gaan op onze nieuwe locatie de detailhandel en horeca voortzetten samen met Alétho (ICT) en Zorggroep Perspectief (hout, metaal en groen). Zorggroep Perspectief biedt ook begeleid wonen en ambulante begeleiding. Door deze samenwerking bieden we onze jongeren een nog completer pakket aan.

Een nieuw en belangrijk onderdeel van de samenwerking is de hippe kringloopwinkel met horecagelegenheid waarin de verschillende branches samenkomen: detailhandel, website, webshop, transport, onderhoud, horeca & magazijnbeheer. Een beschermde werkwereld waarin jongeren in de verschillende branches werkervaring op kunnen doen en werknemersvaardigheden kunnen leren. We vinden het belangrijk dat de werktrajecten gebaseerd zijn op het leren van branchegerichte competenties en afgerond worden met een bijbehorende certificaat of diploma.

Vanaf 2 maart is ons nieuwe adres Brunelstraat 77, 9404 KB Assen. We betrekken alle deelnemers, inmiddels een enthousiast team van 14 man, bij de opbouw van onze eigen winkel. Dat betekent de komende weken veel klussen, spullen verzamelen en inkopen doen. Maar ook het opknappen en bewerken van “ouwe meuk” tot hippe eigentijdse spullen en natuurlijk het inrichten van de winkel.

We hebben een leuke tijd gehad in het oudste straatje van Assen (de Singelpassage) en hebben heel veel zin in deze nieuwe uitdaging. Komt u vooral snel eens bij ons langs! Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.

www.aletho.nl | www.zorggroepperspectief.nl